Teambuilding

Samenspel in Teams

“Nieuwe teams leren door te spelen, te ervaren en te praten met elkaar!”

Als je team pas net bestaat in de huidige samenstelling is het goed om in elkaar te investeren! In een dag maak je een goede start met elkaar door op een leuke manier elkaar beter te leren kennen. We doen dit met een goed gesprek met ‘Samenspel in Teams’  en enkele teamopdrachten. Een leuk, interactief, leerzaam programma.

STAP 1: GOED GESPREK

Na een korte introductie en kennismaking gaan we aan de slag met Samenspel in Teams: een methode om het team zelf te laten reflecteren op haar teamwerk. Thema’s als feedback geven en ontvangen, de sfeer in het team en rolverdeling binnen het team komen hierbij aan bod, maar ook vragen als “waarover dagdroom je” of “als je 1 miljoen euro wint, hoe lang blijf je dan bij dit team”.

STAP 2: THEMA’S KIEZEN

Na ongeveer 60 minuten onderzoekt het team onder begeleiding van de trainer welke thema’s goed lopen en in welke thema’s jullie willen / kunnen groeien. Waar ligt jullie kracht? Doordat het team zelf de dialoog aangaat over wezenlijke zaken is de eerste stap in kennismaking en teamontwikkeling (verdieping, interactie, onderzoeken van thema’s in het team) al gemaakt.

STAP 3: ACTIE!

De trainer kiest een of twee (actieve) vervolgopdrachten om te spelen met de gekozen thema’s. Doel hiervan is elkaar persoonlijk én als team beter te leren kennen.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over ons of als wij mogelijk iets voor uw team kunnen betekenen, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en we nemen contact met u op!

graag met u mee!

Wij denken graag vrijblijvend met u mee op welke manier u Samenspel in Teams in kunt zetten om uw teamprestaties te verbeteren! Wij hebben ook goede ervaringen met grote groepen en afdelingen. Dit delen wij graag. Laat u ook inspireren op onze ‘Werkvormen & Inspiratie‘ pagina!

Over ons:
Wij zijn Meer met Teams. We zijn ervaren in het trainen en begeleiden van teams in organisaties. Wij ontmoeten elkaar en onze klanten op bijzondere locaties. Wij hebben plezier om motiverend in gesprek te gaan en positief te bekrachtigen in wat al aanwezig is én dat uit te bouwen. Op onze website www.meermetteams.nl kunt u meer over onze werkwijze lezen!

‘De opzet van het spel (Samenspel in Teams) is heel goed. Inleiding was ontwapenend. De mensen waren super enthousiast over het spel. De gesprekken met elkaar waren heel leuk en waardevol voor de teams. Geslaagde middag!’ – Melanie van Gelder, Loyalis/APG”

Als u meer wilt weten over ons of als wij mogelijk iets voor uw team kunnen betekenen, laat dan (rechtsboven op deze pagina) uw naam en telefoonnummer achter en we nemen contact met u op!

Kennismaken?

Wij maken graag kennis in een vrijblijvend voorgesprek waarin het onderzoek begint naar de unieke kwaliteit van úw team.

Bel of mail ons (030-2270461 / info@meermetteams.nl)

Wij zijn trots om te werken met o.a:

logocombiwell logostedelijkmuseum logo-nazl
MEER

© 2013 | Meer met Teams | Abel Tasmanstraat 7bis | 3531 GR Utrecht | E-mail: info@meermetteams.nl